Accountants aan boord bij Sea Rangers

10 sep 2016 | Sea Ranger Service

De accountants van Troost Accountantskantoor in Oud-Beijerland hebben getekend voor een unieke sponsoring van de Sea Ranger Service; een nieuw initiatief dat in de Haven van Rotterdam werkt aan de bestrijding van jeugdwerkloosheid, reïntegratie van veteranen en bewaking en herstel van zeelandschap.

De Sea Ranger Service is ’s werelds eerste internationale maritieme rangerdienst. Vanaf zomer 2017 zullen werkloze Rotterdamse jongeren door veteranen van de Koninklijke Marine opgeleid worden als Sea Rangers. Na hun opleiding gaan deze Sea Rangers op ‘wereldtournee’; ze worden uitgezonden om voor overheden beschermde zeegebieden te beheren. Als een soort Staatsbosbeheer op zee zal de Sea Ranger Service op grote schaal werken aan de restauratie van landschap onder water.

Je hebt als accountantskantoor niet vaak de mogelijkheid om je te verbinden aan een burger initiatief met zo’n omvangrijke economische en sociale groei potentie.” – Maurice Ruivenkamp, partner Troost Accountantskantoor

Troost Accountantskantoor ondersteund nu het project door in de opstart-fase van het initiatief, alle financiële boekhouding en administratieve taken te sponsoren. De sponsoring is een enorme steun voor de Sea Ranger Service, die nog steeds met beperkte middelen en steun van verschillende bedrijven het initiatief van de grond heeft weten te krijgen.

Het eerste patrouilleschip van de Sea Rangers is afgelopen vrijdag gepresenteerd tijdens een evenement in de Rotterdamse Merwe-Vierhavens waar burgemeester Aboutaleb en president-directeur van het Havenbedrijf Rotterdam, Allard Castelein, het startschot gaven voor het project.

Onze ambitie is om op alle wereldzeeën te werken en met steun van Troost komt de uitvoering van die uitdaging een stuk dichterbij.” – Wietse van der Werf, oprichter Sea Ranger Service

The first patrol ship of the Sea Ranger Service was presented last Friday at an event in the Port of Rotterdam Merwe-Vierhavens, with the Mayor of Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, and CEO of the Port of Rotterdam, Allard Castelein, giving the starting shot for the project.

Ga terug