Oceanentop omarmt Sea Ranger aanpak

04 okt 2017 | Sea Ranger Service

Op uitnodiging van de Europese Commissie heeft oprichter van de Sea Ranger Service, Wietse van der Werf, vandaag gepresenteerd op de Our Ocean wereldtop in St Paul’s, Malta. Voor een publiek van wereldleiders, beleidsmakers en vertegenwoordigers van maritieme overheidsdiensten heeft Van der Werf de Sea Ranger aanpak toegelicht en contacten gelegd met buitenlandse overheden voor potentiële uitbreiding van de Sea Ranger methodiek naar andere landen in de toekomst.

“De response was enorm. Na mijn presentatie liep ik het podium af en werd ik benaderd door delegatieleden van 10 verschillende landen. De manier hoe wij bestrijding van jeugdwerkeloosheid combineren met het beheer en behoud van de zee kan hier in ieder geval op veel bijval rekenen” aldus Van der Werf, die nog twee dagen in Malta zal verblijven voor vervolgafspraken met bewindslieden en internationale beleidsmakers.

De presentatie bekijken? Klik dan hier.

Ga terug