Ontmoet de Sea Rangers klas van 2020

23 nov 2020 | Sea Ranger Service

Na een succesvolle nieuwe editie van de Sea Ranger Bootcamp zijn er acht nieuwe Sea Rangers geselecteerd om direct aan boord van het Sea Ranger-schip te gaan werken. Hier stellen de nieuwe Sea Rangers zich een voor een voor, van links naar rechts.

Maurice van Alebeek


Als hij niet aan boord is van het Sea Ranger schip, leert Maurice jonge kinderen zwemmen bij zijn lokale zwemvereniging. Naast zichzelf ook te trainen voor het zwemmen houdt hij van een goed potje tafeltennis. Als Sea Ranger hoopt hij bij te dragen aan het verbeteren van het milieu.

Emilie de Block


Toen Emilie jong was, bracht haar familie de meeste weekenden door op zee of aan zee. Ze was niet zo geïnteresseerd in het race element dat vaak voorkwam. In plaats daarvan hield ze liever van optreden, mensen een verhaal vertellen. Het verhaal dat ze de grootste drang voelde te vertellen, ging over duurzamer zijn. Door de jaren heen groeide haar liefde en zorg voor de natuur alleen maar verder en zo ook groeide haar interesse in zeilen. Tot nu toe heeft ze haar passie alleen via woord en spraak gedeeld, dus toen de Sea Ranger rol op haar pad kwam, greep ze de kans om wat echte actie toe te voegen.

Fleur Bomhof


Tijdens haar bachelor geschiedenis heeft Fleur problemen in het verleden bestudeerd. Ze wil nu bijdragen aan oplossingen voor de toekomst. Als kind was de zee al een grote liefde en ze is trots dat ze er nu als Sea Ranger voor kan zorgen.

Vera Hoogenberg


Na haar studie scheepsarchitectuur en als surveyor van traditionele zeilschepen, vond Vera de perfecte gelegenheid om haar levenslange passie voor zeilen te combineren met haar groeiende liefde voor de natuur in een nieuw leven als Sea Ranger.

Juliëtte van Overbeek


Na een reis door Nieuw-Zeeland vond ze een nieuwe passie voor de natuur en zeilen, dus toen ze hoorde over Sea Ranger Service was de beslissing om de bootcamp aan te vragen en Sea Ranger te worden snel genomen.

Maud Mulder


Na haar afstuderen was Maud toe aan een nieuwe uitdaging! 40 uur per week op kantoor werken, of 168 uur aan boord? Gewoon het moment ‘seazen’!

Roy Wagemaker


Met drie jaar keukenervaring en zes jaar werken als eigen baas in een renovatiebedrijf, werd het tijd om van koers te veranderen. Toen kwam de Sea Ranger Service op Roy’s manier en werkt hij nu met veel plezier en passie als Sea Ranger.

Thierry van Veggel


Hoewel hij met veel passie werkte om cocktails achter de bar te maken, wist Thierry dat hij de boel in zijn leven moest opschudden. Zodra hij hoorde over de Sea Ranger Service luisterde hij naar zijn innerlijke kompas en schreef hij zich in. Nu draagt hij met trots de titel Sea Ranger en werkt hij eindelijk waar hij al jaren al wilde zijn: op zee.

Ga terug