Neem een ​​kijkje achter de schermen van de Euronews opnames

22 feb 2022 | Dan Benham

Voor het geval je de updates op onze sociale kanalen hebt gemist: begin februari kwam een ​​film crew van Euronews een paar dagen aan boord van het Sea Ranger Service schip om de bemanning te interviewen, te zien hoe het leven van de Sea Rangers aan boord is en om belangrijk klimaatonderzoek te laten zien dat door de Sea Rangers op zee uitgevoerd wordt.

Dag 1: Interview met de bemanning

Op de eerste dag werd iedereen geïnterviewd. Het interview van Sea Ranger Service oprichter Wietse vond plaats voor de Fantastiko, met de wapperende Sea Ranger Service vlaggen op de achtergrond.

Sea Rangers Sophie en Nina deden hun interviews aan boord van het schip. Ze spraken over hun ervaring met de Sea Ranger Bootcamp, de vervolgtraining die ze hebben gevolgd en hun werk als Sea Ranger tot nu toe

Dag 2: Op zee

Na 24 uur in de haven was het op de tweede dag nodig tijd om uit te varen en aan de slag te gaan. De Sea Rangers werkten aan onderzoek naar het chlorofylgehalte op zee, dat deel uitmaakt van cruciaal klimaatonderzoek in samenwerking met de Nederlandse overheid: precies het soort werk dat het Euronews team ook graag in beeld wilde brengen.

Sea Rangers wordt wereldwijd uitgezonden

Eindelijk kunnen we het voltooide stuk delen op ons YouTube-kanaal. Neem contact op via onze sociale kanalen om ons te laten weten wat je van dit televisie item vindt.

Ga terug