Nieuwe directeur verwelkomd

18 mrt 2021 | Sea Ranger Service

De Sea Ranger Service heeft een ervaren maritieme professional verwelkomd om de Nederlandse activiteiten van het bedrijf te leiden. Christel Pullens, voormalig Dockwise-manager en WISTA-bestuurslid, treedt met ingang van 1 maart 2021 toe tot het bedrijf als nieuwe Managing Director.

Met deze stap kan de oprichter van de Sea Ranger Service, Wietse van der Werf, zich richten op het internationaal opschalen van het impactvolle model van de organisatie in zijn nieuwe rol als CEO. Voormalig General Manager, Effie Baert, zal de internationale expansie van het bedrijf mede leiden als Chief Development Officer (CDO).

Met bijna 25 jaar technische en commerciƫle ervaring in de scheepsbouw en offshore, o.a. als Senior Sales Manager Projects bij Dockwise (nu Boskalis), Head of Sales and Marketing bij Damen Shiprepair and Conversion en Global Sales and Marketing Director bij Alewijnse, schaart Christel zich nu achter de missie van de Sea Ranger Service om de verduurzaming in de maritieme sector te versnellen.

Christel Pullens: “Werken voor de Sea Ranger Service betekent voor mij het maken van impact door middel van duurzame disruptieve innovatie. Het bedrijf heeft heldere doelen gesteld voor de komende 20 jaar: het coachen en opleiden van 20.000 jongeren in havensteden met hoge jeugdwerkloosheid tot een zeevarend beroep en het herstel van 1 miljoen hectare oceaan biodiversiteit. Dit is een missie waar ik volledig achter sta.”

“Ik kijk ernaar uit om vanuit mijn kennis en ervaring bij te dragen aan het realiseren van de ambitieuze doelen van de Sea Ranger Service. In mijn rol als Managing Director ga ik me naast de bouw van nieuwe schepen, het ondersteunen van het team en het verder professionaliseren van de Sea Ranger Service, richten op het uitbouwen van de relaties met klanten, strategische partners, het portfolio en het orderboek. Ik heb enorm veel zin om met het bevlogen team van de Sea Ranger Service aan de slag te gaan!”

Ga terug