Europees commissaris bezoekt het Sea Ranger Service schip SV Fantastiko

Europese Commissaris bezoekt Sea Ranger schip

24 mei 2021 | Sea Ranger Service

De Europese commissaris voor Milieu, Oceanen en Visserij, Virginijus Sinkevičius, bracht een bezoek aan het Sea Ranger Service schip SV Fantastiko in Den Helder ter gelegenheid van de European Maritime Day 2021. De commissaris toonde zijn steun voor de Sea Ranger Service missie om de impact op het behoud van de oceaan effectief te combineren met duurzame ‘blue economy’ activiteiten.

De commissaris was op bezoek in Den Helder om European Maritime Day 2021 te vieren; een jaarlijks tweedaags evenement waarop de maritieme gemeenschap van Europa samenkomt om te netwerken, discussiëren en gezamenlijke actie te ondernemen op het gebied van maritieme zaken en een duurzame blauwe economie.

Ga terug