Maak kennis met onze nieuwe Sea Rangers

24 dec 2021 | Dan Benham

De Sea Ranger Bootcamp zit er weer op voor nog een jaar, wat betekent dat het tijd is om onze nieuwe Sea Rangers aan te kondigen.

Na Bootcamp van dit jaar en de 20 mensen die het hebben voltooid, zijn deze 8 jonge mensen in dienst genomen om het komende jaar onze Sea Rangers te zijn. Ze hebben sindsdien allemaal een verdere basisopleiding en EHBO-kwalificaties afgerond en zijn nu klaar om elke uitdaging aan te gaan die de Noordzee hen biedt.

Laten we ze ontmoeten…

Michelle Geraerts

De golven, het leven op zee en onder water vond Michelle altijd al betoverend. Na zich jaren te verdiepen in psychologie en filosofie besloot zij om zich te storten in een nieuw avontuur. Haar liefde voor de zee en passie voor zeilen maakt het werken voor de Sea Ranger Service een droom die dagelijks werkelijkheid geworden is.


Sophie Hankinson

Sophie heeft haar perfecte baan gevonden als Sea Ranger. Dit omdat ze graag veel buiten is en een baan zocht waar ze haar kennis van de studie Duurzame Ontwikkeling in de praktijk kan brengen. Wanneer ze niet aan boord is, doet Sophie graag aan Krav Maga, fotograferen, joggen, surfen of zit ze in een comfortabele stoel met een goed boek.


Tim Moons

Wanneer Tim geen searanger is dan is hij graag bij zijn toneel clubje. Waar hij graag improviseert en helpt met het regisseren Daarnaast is hij ook graag fysiek bezig. Het meest met rennen en bolderen. Als searanger hoopt Tim zijn steentje te kunnen bij dragen aan het verbeteren van het huidige zee klimaat en het inspireren van mensen om het zelfde te doen.


Susan van Ewijk

Susan was een tijdje op zoek naar een manier om de golven te beschermen waar ze van houdt om te surfen in een actieve baan die een verandering wil bewerkstelligen. Bij de Sea Ranger Service komt alles samen en ze staat te popelen om aan dit nieuwe avontuur te beginnen.


Bart Stegewerns

Met een diploma industrieel ontwerpen op zak lijkt hij een beetje ver van huis op zee. Bart is echter door zijn opa geïnfecteerd met een extreme passie voor het zeilen, en kan niet te lang op het droge blijven. Als sea ranger kan hij zijn passie combineren met werken aan een betere toekomst voor onze zeeën. In zijn vrije tijd neemt hij deel aan zeilwedstrijden en geeft hij zijn passie door aan kinderen in Scheveningen.


Mathieu Van Steenberghe

Als surfer komt het natuurlijk voor Mathieu om zich in te zetten voor het welzijn van de oceaan en alles dat in de vaste wateren leeft. Nu kan hij zijn energie focussen op de Sea Ranger Service, en bijdragen tot verandering op een grotere schaal.


Nina Hubers

Na een kantoorbaan te hebben gehad kwam Nina erachter dat ze beter geschikt zou zijn voor een baan waar ze haar handen uit de mouwen kan steken. Tijdens het reizen vond ze haar liefde voor duiken en de oceaan. Nadat ze als strandwacht had gewerkt, wist ze zeker dat ze een baan zocht die haar liefde voor water omvat en vond ze alles wat ze zocht als Sea Ranger.


Tim Commandeur

Tim gaat ’s zomers graag op zoek naar avontuur op de fiets of aan de klimwand, en ’s winters binnen en buiten de skipiste. In zijn vrije tijd kan hij het niet bij één hobby houden en zo zal je hem onder andere vinden met een gitaar of analoge fotocamera in zijn hand. Na een studie Electrical Engineering zoekt hij graag een andere uitdaging op, om aan boord van de Fantastiko de zeilwereld te ontdekken.

Zorg ervoor dat je onze sociale accounts volgt, zodat je geen update mist van hun belangrijke werk op zee.

Ga terug