Inschrijving voor het Sea Ranger Bootcamp nu geopend

05 dec 2022 | Dan Benham

De bootcamp gaat weer van start! Je kunt je nu aanmelden voor het Sea Ranger Bootcamp 2023 en we kijken uit naar jouw sollicitatie om een positieve impact te maken op natuurbehoud op zee en tegelijkertijd jouw persoonlijke ontwikkeling te bevorderen.

De Sea Ranger Bootcamp vindt plaats in maart 2023.

Sea Rangers worden opgeleid en werkzaam om de natuur in onze oceanen te monitoren en te onderzoeken en worden geselecteerd tijdens een intensief 9-daags bootcamp. Iedereen tussen de 18 en 29 jaar kan zich nu aanmelden voor de bootcamp selectie.

Succesvolle kandidaten zullen uitdagende groepsactiviteiten ondergaan die zowel hun fysieke als mentale kracht testen. Het Sea Ranger Bootcamp vindt zowel op het land als op zee plaats, aan boord van het Sea Ranger Service zeilschip en onder begeleiding van veteranen en andere ervaren professionals. Aan het einde van de bootcamp worden 8 deelnemers geselecteerd en 7 maanden fulltime als Sea Ranger ingezet.

Geïnteresseerd?

Klik hier om deel te nemen aan onze open dag op 29 januari 2023

Schrijf je hier in voor de bootcamp selectie
Kijk voor meer informatie op onze bootcamp pagina.

Ga terug